Kjøpsvilkår

 

Bestillingsfrister/antall
Vi har kort bestillingsfrist hos oss, ved bestilling på nett er fristen 2 dager før bestillingen skal hentes eller leveres. Vi kan også ta imot bestillinger på kortere frist, men da må det gå via telefon hvor vi sjekker muligheter sammen med dere.

Kontakt telefon. 51 61 21 50
Epost. post(at)skurvetunet.no

Åpningstider hos Skurvetunet.
For webbestillinger 24 timer i døgnet, 365 dager i året
Telefon og epost er betjent. Man- søn. 10:00 – 20:00 
For befaring av bygg er vi tilgjengelig på avtale.
Kontortid er varierende. Vi er på Skurvetunet ved catering og selskap. 
Noen dager er vi ikke der andre dager er vi der fra morgen til kveld.

Frakt/henting
Skurvetunet kan levere din bestilling direkte til din adresse eller til en annen adresse spesifisert ved bestilling på kasse siden. Ved frakt gjennom Skurvetunet tilkommer det en avgift basert på din postadresse.
Du kan også velge å hente bestillingen selv hos oss. Adressen vår er Skurvebakkane 16, 4331 Ålgård.
Du kan også velge å få levering til en annen adresse enn din registrerte adresse. Dette gjøres på kasse siden ved å huke av i fanen under faktura adresse merket med «leveringsadresse» der kan du spesifisere annen leveringsadresse.

Vi lager og kjører ut catering hver dag mandag til søndag. Ved bestilling i vår nettbutikk kan du velge dato og tidspunkt for henting eller levering.
Levering og hentetider starter klokken 10:00 alle dager og slutter klokken 22:00 alle dager. Skulle dere gjerne hatt levering eller hente før den tid går det også. Bare å ringe oss på tlf 51 61 21 50 eller skriv i ordrenotater at dere gjerne vil hente tidligere eller senere. Så ser vi hva vi kan gjøre og sender en bekreftelse på epost til deg.

Det er ikke nødvendig å ringe for å bekrefte at vi kan fikse mat til deg og ditt selskap før du legger inn bestilling via vår nettbutikk. Er butikken åpen og du forholder deg til 2 dager bestillingsfrist garanterer vi at vi kan fikse din bestilling.

Tilbud og promoteringer
Skurvetunet kjører noen ganger tilbud eller deals på vår nettbutikk. Disse kommer og går og gjelder for bestillingsdagen. Med andre ord har ikke levering eller hentedato betydning for tilbudet, men datoen du bestiller. Eksempel. hvis vi kjører et tilbud på et produkt og utløpsdato er om 1 dag kan du fortsatt bestille tilbudet med levering opptil 6 måneder frem i tid og få det til tilbudspris.

 

Bekreftelse og avtale

Ved å trykke «Fullfør kjøp» godkjenner du Skurvetunet sine kjøpsvilkår. Vilkårene gjelder i tilfeller hvor ingen annen skriftlig avtale er inngått mellom deg som forbruker og nettbutikk.

Kansellere Kjøp.
Ved kjøp med levering/henting lengre enn 14 dager i forveien kan kjøp kanselleres i sin helhet. Penger innbetalt via våre betalings løsninger vil da bli refundert For å kunne refundere trenger Skurvetunet ordrenummer, e-post, kontonummer for tilbakebetaling. Disse opplysningene slettes etter bruk.

Kjøp med henting/levering fra 13 dager til 7 dager før utlevering blir 50% av total kjøpssum beholdt av Skurvetunet, grunnet utgifter med innkjøp av råvarer, leie av personale etc.
Kanselleringer kortere enn 6 dager blir 85% av kjøpesum beholdt av Skurvetunet, dette for å dekke tap medført grunnet innkjøp av råvarer, planlegging av meny, selskap, avtale om arbeidskraft som vi fortsatt er pliktet til å betale våre ansatte osv.

Når du har gjennomført en bestilling mottar du en ordrebekreftelse på e-post, som forteller deg hvilke(t) produkt/er du har kjøpt. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med din bestilling. Dersom det ikke er samsvar mellom din bestilling og ordrebekreftelsen, kontakt oss på tlf. 51612150, eller på post@skurvetunet.no.

Dagen din bestilling skal leveres eller hentes, vil du motta en ny epost. Denne eposten bekrefter at vi har kontroll og at din bestilling er i rute.
Eposten inneholder samme informasjon som din ordrebekreftelse og en bekreftelsestekst på at vi nå lager eller leverer din mat.

Opplysninger

 

Vi jobber stadig med å gi våre kunder korrekt produkt informasjon. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil, eller tekniske feil i tekst, priser og bilder, kan forekomme, og at dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring, eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling, eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Skulle det oppstå situasjoner, f.eks. hvor produktet er utsolgt, vil du få melding om dette.

Når du legger inn bestilling hos Skurvetunet via vår webbutikk godtar du alle vilkår som skrevet her og at Skurvetunet kan benytte din epost adresse til fremtidige nyhetsbrev. Vi sender veldig sjeldent ut nyhetsbrev, men kanskje 1 eller 2 ganger i året har vi noe vi absolutt vil dele og sender da ut et kort brev.

Bestilling og betaling

Priser og forbehold ved handler

Alle priser er inkludert merverdiavgift (hvis ikke annet er nevnt ved prisen). Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring. Dette for å kunne tilby den beste kvaliteten til en god og rimelig pris.

For at vi skal kunne tilby deg LEVERING må du i kassen fylle ut alle felter som er krevd, deretter trykke FORTSETT for at leveringsalternativer skal dukke opp. Som standard er Henting hos Skurvetunet valgt. Dette kan du endre i kassen.

 

Betaling

Du kan velge å betale med VISA, Mastercard, Klarna «Få Først, betal senere» og klarna «Del opp»

Alle betalingstjenester er levert av Klarna. Ved bruk av Visa eller Mastercard går dette gjennom Klarna sine systemer som er en trygg og sikker løsning for deg.

I kassen kan du også velge «betale ved henting/levering» dette valget gjør at du kan betale samtidig som du mottar din bestilling fra oss.

Velger du å betale ved henting hos oss kan du betale med Visa, bankaksept, Mastercard eller vipps.

Velger du å betale ved levering tilbyr vi foreløpig kun betaling via vipps. Fungere ikke dette for deg, kan vi komme til enighet om å sende faktura i etterkant til din epost adresse.

For Klarna sine brukervilkår trykk HER
For klarna sin personværnerklæring trykk HER

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://skurvetunet.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning