Kjøpsvilkår Catering

 

Bestillingsfrister/antall
Vi har kort bestillingsfrist hos oss, ved bestilling på nett er fristen 3 dager før bestillingen skal hentes eller leveres. Vi kan også ta imot bestillinger på kortere frist, men da må det gå via telefon hvor vi sjekker muligheter sammen med dere.

Kontakt telefon. 51 61 21 50
Epost. post(at)skurvetunet.no

Åpningstider hos Skurvetunet.
For webbestillinger 24 timer i døgnet ( ved spesielle hendelser kan det være at vi stenger for muligheten til å bestille via webbutikken enkelte datoer, da er de datoene ikke mulig å velge)
Telefon er betjent. Man- fre. 10:00 – 17:00 
Epost er betjent Man-Søn 10:00 – 18:00
For befaring av bygg er vi tilgjengelig på avtale.
Kontortid er varierende. Vi er på Skurvetunet ved catering og selskap. 
Noen dager er vi ikke der andre dager er vi der fra morgen til kveld.

Levering til deg.
Skurvetunet kan levere din bestilling direkte til din adresse eller til en annen adresse spesifisert ved bestilling på kasse siden. Ved frakt gjennom Skurvetunet tilkommer det en avgift basert på din avstand til oss, ved levering på Søndager tilkommer det også en ekstra kostnad på Kr. 99,- pr. levering.

Hente hos oss
Du kan også velge å hente bestillingen selv hos oss. Adressen vår er Skurvebakkane 16, 4331 Ålgård.
Å hente hos oss er selvfølgelig gratis, og kommer ikke noe ekstra gebyrer på Søndager heller.

Vi lager og kjører ut catering hver dag mandag til søndag. Ved bestilling i vår nettbutikk kan du velge dato og tidspunkt for henting eller levering.
Levering og hentetider starter klokken 10:00 alle dager og slutter klokken 22:00 alle dager. Skulle dere gjerne hatt levering eller hente før den tid går det også. Bare å ringe oss på tlf 51 61 21 50 eller skriv i ordre notater at dere gjerne vil hente tidligere eller senere. Så ser vi hva vi kan gjøre og sender en bekreftelse på epost til deg.

Det er ikke nødvendig å ringe for å bekrefte at vi kan fikse mat til deg og ditt selskap før du legger inn bestilling via vår nettbutikk. Er butikken åpen og du forholder deg til 3 dager bestillingsfrist garanterer vi at vi kan fikse din bestilling.

Tilbud og promoteringer
Skurvetunet kjører noen ganger tilbud eller deals på vår nettbutikk. Disse kommer og går og gjelder for bestillingsdagen. Med andre ord har ikke levering eller hentedato betydning for tilbudet, men datoen du bestiller.

Bekreftelse og avtale

Ved å trykke «Fullfør kjøp» godkjenner du Skurvetunet sine kjøpsvilkår. Vilkårene gjelder i tilfeller hvor ingen annen skriftlig avtale er inngått mellom deg som forbruker og nettbutikk.

Kansellere Kjøp.
Ved kjøp med levering/henting lengre enn 14 dager i forveien kan kjøp kanselleres i sin helhet. Penger innbetalt via våre betalings løsninger vil da bli refundert For å kunne refundere trenger Skurvetunet ordrenummer, e-post, kontonummer for tilbakebetaling. Disse opplysningene slettes etter bruk.

Kjøp med henting/levering fra 13 dager til 7 dager før utlevering blir 50% av total kjøpssum beholdt av Skurvetunet, grunnet utgifter med innkjøp av råvarer, leie av personale etc.
Kanselleringer kortere enn 6 dager blir 85% av kjøpesum beholdt av Skurvetunet, dette for å dekke tap medført grunnet innkjøp av råvarer, planlegging av meny, selskap, avtale om arbeidskraft som vi fortsatt er pliktet til å betale våre ansatte osv.

Når du har gjennomført en bestilling mottar du en ordrebekreftelse på e-post, som forteller deg hvilke(t) produkt/er du har kjøpt. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med din bestilling. Dersom det ikke er samsvar mellom din bestilling og ordrebekreftelsen, kontakt oss på tlf. 51612150, eller på post@skurvetunet.no.

Dagen din bestilling skal leveres eller hentes, vil du motta en ny epost. Denne eposten bekrefter at vi har kontroll og at din bestilling er i rute.
Eposten inneholder samme informasjon som din ordrebekreftelse og en bekreftelsestekst på at vi nå lager eller leverer din mat.

Opplysninger

 

Vi jobber stadig med å gi våre kunder korrekt produkt informasjon. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil, eller tekniske feil i tekst, priser og bilder, kan forekomme, og at dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring, eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling, eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Skulle det oppstå situasjoner, f.eks. hvor produktet er utsolgt, vil du få melding om dette.

Når du legger inn bestilling hos Skurvetunet via vår webbutikk godtar du alle vilkår som skrevet her og at Skurvetunet kan benytte din epost adresse til fremtidige nyhetsbrev. Vi sender veldig sjeldent ut nyhetsbrev, men kanskje 1 eller 2 ganger i året har vi noe vi absolutt vil dele og sender da ut et kort brev.

Bestilling og betaling

Priser og forbehold ved handler

Alle priser er inkludert merverdiavgift (hvis ikke annet er nevnt ved prisen). Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring. Dette for å kunne tilby den beste kvaliteten til en god og rimelig pris.

For at vi skal kunne tilby deg LEVERING må du i kassen fylle ut alle felter som er krevd, deretter trykke FORTSETT for at leveringsalternativer skal dukke opp. Som standard er Henting hos Skurvetunet valgt. Dette kan du endre i kassen.

 

Betaling

Hos Skurvetunet på Ålgård kan du betale ved catering via;

Klarna

Direkte betaling (Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron)
Del opp betalingen
Få Først, Betal Senere (30 dager forfall etter levering)

Betal Ved Henting/Levering
Visa, Mastercard, Visa Electron, Diners club, Maestro, Discover, American Express, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, VIPPS mm. 

Klarna sine personvern vilkår og kjøpevilkår finner du ved å trykke HER

Selskap hos oss

 

Selskap hos Skurvetunet

Skurvetunet på Ålgård har 3 selskapsbygg, med totalt 4 tilgjengelige lokaler. Storstova, Bjørnestova, Ørneredet og Styrerommet, alle lokalene er tilgjengelig for selskap hos oss, og ved selskap hos oss er mat og drikke noe som bestilles via oss. Er mulig å leie kun bygg og bringe egen mat, men da vi har skjenkebevilling i alle bygg, må all drikke gå via oss. Ved leie av kun bygg kan egen alkoholfri drikke medbringes, det vil alltid være en ansatt fra Skurvetunet tilgjengelig på området for å hjelpe med nødvendige spørsmål, tekniske utfordringer etc.

Booking av selskapslokaler hos oss
For å booke et selskapslokale hos oss, trenger vi bekreftelse fra deg som leietaker, pr. idag krever vi ikke depositum for å booke hos oss, men ved booking er det en bindende avtale gjort mellom leietaker og Skurvetunet AS. 
Bookinger skal gjøres via mail, og i mail må det være opplysninger som;

  • Fullt navn på ansvarlig person
  • mobiltelefon nummer
  • epost adresse
  • hjem adresse
  • ca antall personer til festen, dette for å finne rett bygg til festen

Alle Rettigheter
Alle våre bygg har skjenkebevilling som også strekker seg til våre uteområder (Parkeringsplasser, gressplener, bakside av Ørneredet og Bjørnestova, samt rundt hele Storstova) Dette medfører at medbrakt drikke ikke er tillatt verken inne i våre bygg eller utenfor våre bygg. 

Oppgjør ved selskap
Hvis ikke annet er avtalt vil oppgjør ved selskap hos oss komme i form av faktura fra Skurvetunet AS, alle faktura har 5 dager forfall og fakturaer er spesifisert med alt som er benyttet. Er det ønskelig kan også oppgjør gjøres etter endt selskap med kort eller vipps. Vi kan også tilby Klarna betaling in house. (oppgjør etter selskap med kort, vipps eller Klarna må avtales på forhånd så våre medarbeidere har mulighet til å legge inn i kassen det som har blitt benyttet)

Brudd på skjenkebevilling
Dessverre opplever vi noen ganger at enkelte personer prøver å ta med medbrakt alkohol ved selskap hos oss, dette setter vår virksomhet i fare og kan medføre sanksjoner fra skjenkemyndighet i Gjesdal overfor Skurvetunet AS. 
Oppdager vi at medbrakt alkohol blir forsøkt drukket på vårt område vil vi ta fra drikken vi ser, vi kan også be om å sjekke ryggsekker, vesker etc ved mistanke. Personen som blir bedt om å fremvise sekk, veske etc er ikke pliktig til å vise frem innholdet, men kan bli bortvist fra området vårt hvis personen ikke tillater vårt personale sjekke for skult medbrakt alkohol (vi ber bare om å få se i sekker, vesker etc, hvis vi har observert at den personen drikker egen alkohol og vil aldri be alle vise frem sekker, vesker etc)
Personer som blir tatt i å ha med egen alkohol, får en sjanse til å overlevere alkoholen til våre medarbeidere som vil tømme ut inneholdet. Ved gjentatte forsøk på å drikke medbrakt alkohol kan og vil Skurvetunet kunne utvise personen det gjelder og også fakturere ansvarlig booking person ved selskapet et gebyr på brudd på skjenkebevilling på kr. 5000,-
Dette gebyret vil bli fakturert på samlet faktura til personen som avtalte med Skurvetunet AS leie av lokalet. Gebyret er ment som en avskrekking, og vi håper vi aldri trenger å benytte oss av det, men kan hvis vi ser vedvarende forsøk på å drikke medbrakt alkohol på et selskap i eller utenfor åre bygg.

 

 

Informasjonskapsler på vår nettside

Nedenfor er en liste over alle informasjonskapsler som benyttes på vår webside.
Både via tredjeparter som google analyticks og facebook og interne som woocommerce.