Påsmurt

kr 428,00 Inkl. Mva
kr 399,00 Inkl. Mva

Tapas fra Skurvetunet

Unn deg selv noe fristende og smakfult. Våre tapas består av masse godt laget på lokale og gode råvarer.

Prøv våre fristelser, vi skuffer ikke og gjør vårt ytterste for at alle skal bli fornøyde med smak, kvalitet og mengde mat. 

All mat leveres på porselen og er klart til å legges direkte på bord.
all retur av porselen gjøres av dere, eventuelt kan vi avtale henting av porselen ved levering. Skal vi hente retur kommer det et ekstra tillegg tilsvarende frakt prisen ved levering.

PS. Vår snack tapas er ypperlig som lunsj, bare husk å dele antall som bestilles til i 2, da porsjonene er beregnet som middag.

kr 328,00 Inkl. Mva
kr 348,00 Inkl. Mva

Koldtbord fra Skurvetunet

Koldtbord er en enkel og elegant løsning for å servere mat til et selskap. Det gir gjestene frihet til å velge og sammensette sin egen tallerken, og gir deg som vertskap muligheten til å tilby et bredt utvalg av deilige retter.

Enten det er et klassisk koldtbord eller et mer tapas/koldtbord opplegg kan vi garantere for smak og kvalitet Noe som gir fornøyde gjester og som sørger for et godt vertskap.

kr 399,00 Inkl. Mva

Skalldyrbuffet

Fra den klassiske enkle, men utrolig smakfulle og hyggelige rekebordet til det mer avanserte skalldyrbordet. Eller skalldyraften som det også kalles, Skurvetunet kan levere og vi bruker alltid Norske gode skalldyr og råvarer som garanterer at det smaker helt fantastisk. 

Prøv vårt rekebord, den enkle klassikeren hjemme eller på hytta. Med familien eller vennene på brygga eller i båten. Uansett hvor du er så er det aldri feil med en haug ferske reker, godt tilbehør og venner og familie å dele med.