Søndagsmiddag

selskapsmenyer

Etter lengre tid, hvor vi dessverre ikke har kunnet tilby Søndagsmiddager lengre grunnet restriksjoner ihht. Covid19, har vi endelig bestemt oss for å igjen starte opp med vår populære søndagsmiddag.

Søndag 26. Juli 2020 setter vi igang igjen, og vi håper mange vil komme og igjen nyte God smak | God mat i koselige lokaler, med et hyggelig personale. Vi gleder oss til å igjen ta imot dere på Søndager 🙂

Er blitt åpnet for buffèt servering igjen, men for å sikre god hygiene og deres, samt. vår helse og sikkerhet vil buffèten serveres noe annerledes enn tidligere.

Blant annet vil kald mat singelpakkes for selvbetjening, desserter vil være ferdig porsjonert i glass og varm mat vil serveres av oss på buffèt.
Vi ønsker alle sammen Velkommen tilbake og for nye Velkommen til oss 🙂

Priser:

Over 14 år – Kr. 299
Under 14 år – Kr. 155,-
Under 4 År – Gratis
Saft til barna – Gratis
Kaffe/te er alltid inkludert 🙂

Tidspunkt:
Fra klokken 13:30 – 17:30

Grunnet krav til 1 meter mellom husstander, vil vi fra nå av servere Søndagsmiddagen i Storstova, Det første bygget på tunet. Vi anbefaler også at man reserverer bord, slik at vi har kontroll på antall personer i bygget til enhver tid. Skulle det være fult det tidspunktet dere ønsker så setter vi dere opp et annet tidspunkt hvis ønskelig.

RESERVASJONER sendes til post@skurvetunet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skurvetunet
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår hjemmeside.