Søndagsbuffet fremover

Søndagsbuffet

Siden oppstart har vi forsøkt med buffet hver Søndag, og vi har hatt mange kjempegode Søndager med hyggelige gjester og fine tilbakemeldinger. Dessverre har vi også hatt mange Søndager hvor det ikke har vært mye gjester hos oss 🙁

Vi har selvfølgelig forståelse for at lokasjonen vår kanskje ikke er den beste for å komme å spise på Søndager (med tanke på litt vei å kjøre og trafikken på E39 mot Ålgård hvor man risikerer å sitte lenge i trafikken), men vi hadde et lite håp om at vi ved å tilby en stor og varierende buffet med gode smaker til en nokså rimelig pris kunne veie opp for det.

Dessverre for vårt tilbud på Søndager, har vi etter snart 2 år innsett at vi må gi oss mens leken fortsatt er god. Det betyr dessverre at vår faste Søndagsbuffet blir avviklet:( Med tungt hjerte har vi tatt denne beslutningen!!

Vi vil fortsette å ha buffet på spesielle dager som 17. mai, morsdag, familie julebord i november og desember, men den faste søndagsbuffet blir dessverre borte. (følg oss på facebook for oppdateringer om åpen buffet)

Vi vil benytte denne anledningen til å takke alle våre faste søndags gjester og alle som har prøvd oss og kommet tilbake, til alle som gjerne skulle kommet, men ikke fikk tid til det og til alle våre gjester og kunder her på Skurve som har gitt oss en fin opplevelse på Søndager og alle andre dager 🙂
Vi takker for alle fine tilbakemeldinger og for de som vi har pratet med og ledd sammen med.

Søndag 12. september kjører vi vår neste og siste faste Søndagsbuffet. Reserver bord allerede nå på epost post(at)skurvetunet.no Så sees vi 12. september.

Det er med stor sorg at vi dessverre har tatt denne avgjørelsen. På den positive siden gir det oss mer tid og muligheter til å styrke vårt selskap del av Skurvetunet og vår Catering del.

Når det kommer til Catering delen av Skurvetunet vil vi også gjerne benytte anledningen til å takke alle som har bestilt catering av oss i år og i fjor. Vi har hatt en stor økning på catering i år og har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger. Vi er ydmyke og utrolig takknemlig 🙂 (har dere vært hos oss eller hatt catering fra oss? gi oss gjerne en tilbakemelding på Google, slik at andre også kan se at dere har vært fornøyde 🙂

Vennlig Hilsen
Folket på Skurve 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skurvetunet
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår hjemmeside.