Velkommen til bryllupsfest på Skurve, sjarmerende bygg nær skogen

Vi kan tilby 3 forskjellige lokaler for festen.
Bjørnestova, Vår sjarmerende villmarksinspirerte «hytte» med god plass både inne og ute. Alt på 1 plan.

Ørneredet, vår «hytte» i skogen. Sjarmerende og intimt bygg inspirert av tømmerhytte. For de mindre bryllup. Egen vinkjeller hvor bespisning er mulig.

Storstova, lokalet innredet for fest. Stort spiseområde med stort barområde. Sofagrupper, stor takhøyde og svære lysekroner.

Bryllupslokaler

selskap

Storstova

Bryllup

Stortsova

Bryllup

Storstova

Storstova

Storstova er et populært bryllupslokale hos oss. Stor plass, 2 etasjer for dere selv og 2 store lysekroner som gir godt lys i spisesalen.
Storstova består av eget barområde med tilhørende sofagruppe og spisesal i andre etasje og møterom/omkledningsrom/gaverom i første etasje.
Stort lokale som lett lar seg dekorere til bryllup

Bryllup

Bjørnestova

Bryllup

Bjørnestova

Bryllup

Bjørnestova

Bjørnestova

Bjørnestova er det originale bygget vårt, det første som ble bygget på området. Designet for å være et klubblokale for jegere. Her er det peis, stort uteområde, god takhøyde og egen bar med ankomst området.
Koselig lokale, med varmt lys som gjør det ekstra koselig i mørketiden med fyr i peisen.

Bryllup

Ørneredet

Bryllup

Ørneredet

Bryllup

Ørneredet

Ørneredet

Ørneredet er det lille bygget som står for seg selv. Lite og intimt. Den romantiske hyttefølelsen med rustikke vegger gjenspeiles i bygget. Ørneredet passer ypperlig til bryllupsfesten og består av 2 etasjer. Spiseområde i første etasje med bar. og vinkjeller i under etasjen.

Selskapsmenyer