Velkommen til konfirmasjonsfest på Skurve, sjarmerende bygg nær skogen

Vi kan tilby 3 forskjellige lokaler for festen.
Bjørnestova, Vår sjarmerende villmarksinspirerte «hytte» med god plass både inne og ute. Alt på 1 plan.

Ørneredet, vår «hytte» i skogen. Sjarmerende og intimt bygg inspirert av tømmerhytte. For de mindre selskap. Egen vinkjeller hvor bespisning er mulig.

Storstova, lokalet innredet for fest. Stort spiseområde med stort barområde. Sofagrupper, stor takhøyde og svære lysekroner.

Lokaler

Storstova

Storstova

konfirmasjon

Stortsova

konfirmasjon

Storstova

Storstova

Storstova er et populært bryllupslokale hos oss. Stor plass, 2 etasjer for dere selv og 2 store lysekroner som gir godt lys i spisesalen.
Storstova består av eget barområde med tilhørende sofagruppe og spisesal i andre etasje og møterom/omkledningsrom/gaverom i første etasje.
Stort lokale som lett lar seg dekorere til bryllup

konfirmasjon

Bjørnestova

konfirmasjon

Bjørnestova

konfirmasjon

Bjørnestova

Bjørnestova

Bjørnestova er det originale bygget vårt, det første som ble bygget på området. Designet for å være et klubblokale for jegere. Her er det peis, stort uteområde, god takhøyde og egen bar med ankomst området.
Koselig lokale, med varmt lys som gjør det ekstra koselig i mørketiden med fyr i peisen.

konfirmasjon

Ørneredet

konfirmasjon

Ørneredet

konfirmasjon

Ørneredet

Ørneredet

Ørneredet er det lille bygget som står for seg selv. Lite og intimt. Den romantiske hyttefølelsen med rustikke vegger gjenspeiles i bygget. Ørneredet passer ypperlig til konfirmasjonen og består av 2 etasjer. Spiseområde i første etasje med bar. og vinkjeller i under etasjen.

Alle priser på denne siden er inkludert mva.
Alle priser er inkludert, servering, leie av bygg, servering, hvite duker (hvis ønskelig), hvite servietter (hvis ønskelig), utvask, rydding, Klargjøre kakebord.

Ved konfirmasjon hos Skurvetunet må dere selv pynte bordene, vi dekker opp med bestikk, glass, porselen etc. etter dere har pyntet. Lokalet er klart for pynting samme dag fra klokken 08:00 – 12:00. Er det mulig og det ikke sammenfaller med annet selskap, kan lokalene pyntes dagen før på kvelden.

Sorry, no pages was found